Teckningsateljé för unga 11-15 år fm

Plats Stockholm

Är du intresserad av teckning och vill lära dig mer? På den här sommarkursen får du prova olika teckningsmaterial, lära dig grundtekniker men framförallt utveckla din lust att skapa. Material ingår i priset.

Boka kursen nu

Målgrupp

Innehåll/Kursupplägg

Här är kursen både för dig som vill utveckla ditt tecknande och dig som vill testa på. Vi tittar på teckningar av olika konstnärer och prövar på att teckna självporträtt, stilleben och människan i helfigur. Det finns även möjlighet att förverkliga egna projekt. Vi tecknar med blyerts, kol och krita både på mindre papper och vid staffli.

Undervisningsform

Gemensamma genomgångar av olika moment och uppgifter. Gruppstorlek ca 6-10 deltagare.

Material ingår.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra. Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs. Vi uppmanar även deltagare i riskgrupper att avstå ifrån deltagande i våra kurser. För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Terese Bolander

Terese Bolander är konstnär och utbildad vid Kungl. Konsthögskolan, Konstskolan Idun Lovén och Västerås Konstskola.

Hon har erfarenhet av att handleda både i konst och undervisa i renodlad teckning. Själv arbetar hon främst med teckning och text.

Terese Bolander

Kontakta Kundtjänst i Stockholm