Måleri fördjupning - intensivkurs juni

Plats Stockholm

Intensivkurs i måleri. Utveckla ditt måleri och bildskapande under 5 intensiva dagar.

Boka kursen nu

Målgrupp

Passar både dig som är nybörjare och dig som målat förut. För den mer erfarna målaren kan det bli lite repetetion av grunderna.

Innehåll

Intensivkurs i måleri för dig som vill utveckla din färdighet och förmåga inom teckning och måleri. Måleritekniker (akryl och vattenbaserade oljefärger) med färg- och materiallära samt bildkomposition. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Undervisningsform

Gemensamma genomgångar av olika moment och uppgifter. Stor vikt läggs vid individuell handledning för att utveckla var och ens egna bildspråk.

Material

Material ingår inte i kursavgiften. Du kan välja att arbeta med vattenbaserade oljefärger eller akrylfärger. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Kursledare

Verksamheten drivs av konstnärer med gedigen utbildning inom respektive ämne.

Tips
Material kan du köpa bl a på IB Wahlström (Olofsgatan 10), Kreatima (Kungsgatan 58) och KRO:s butik (Fiskargatan 1, Mosebacke torg)

Kursledare

Sofia Kråka

Sofia undervisar i måleri på Folkuniversitetet i Stockholm.

Sofia Kråka har en master och en kandidat i Fri Konst från Konstfack. Hon har även läst förberedande konstskola i Lund. Hon är ordförande i ateljékollektivet Hagsätra Collective.

Kråkas arbeten är researchbaserade och hon jobbar med måleri och text. Hon har också arbetat med installationer i en mängd olika material. Hon har visat sina verk på bland annat Konstakademin, Liljevalchs och små gallerier.

Sofia Kråka

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
27 jun 2022 - 01 jul 2022
Må 10:00 - 16:00
Ti 10:00 - 16:00
On 10:00 - 16:00
To 10:00 - 16:00
Fr 10:00 - 16:00
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
35
Kurs-ID
1135674
Pris
3750 kr