Måla din sommartavla

Plats Nyköping

Kom och måla din sommartavla! På Folkuniversitetet i Nyköping är både nybörjare och fortsättare välkomna. Vi målar i akryl.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till alla. Till dig som önskar att utforska och utveckla din kreativitet genom att uttrycka dig i färg och form.

Mål

När kursen är avslutad har du som deltagare fått allmänna kunskaper om konst samt fått utveckla ditt personliga målande på ett kreativt och lustfyllt vis.

Kursinnehåll

I kursen får du träna på komposition, färgval och uttryck. Du utvecklar ditt måleri, genom olika utmaningar. En av fördelarna med akrylfärg är att den är vattenlöslig snabbtorkande och inbjuder till experiment och improvissation.

Kursupplägg

Grupperna består av max 8 deltagare. Vi träffas vid 1 tillfälle.Under dagen kommer vi gå igenom grundläggande färglära och komposition samt prova olika tekniker för att använda mediet akrylfärg. Läraren har stor lyhördhet för vad du vill uppnå och hjälper dig att anpassa projektet så att du ska nå dina mål. Vi kommer att måla en varsin sommartavla i akryl.

Litteratur/Material

Material ingår i kursavgiften till ett värde av ca 250kr per deltagare. Tavlan du målar kommer du att få med dig hem.

Kursledare

Rosamy Cotino

Rosamy Cotino arbetar som grafisk formgivare och illustratör, sedan 2009 varvar hon jobbet som grafisk kreatör med konstnärsyrket.

Hennes främsta media är måleri i akryl och blandteknik, hon tycker att det ger henne ett härligt spelrum för nytänkande och utveckling av sin kreativitet. 

Rosamy har gått Estetiska konststudier på gymnasiet, Bild-& formlinje, fristående kurser i illustration, grafisk form samt copy. Hon har ställt ut både i Sverige och utomlands.

 

 

Rose-Marie_Contino

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
03 jul 2022 - 03 jul 2022
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1135098
Pris
1075 kr