Måla tillsammans - barn och vuxen

Plats Nyköping

En workshop som vänder sig till dig som vill måla tillsammans med ditt barn. Vi målar i akryl.Välkommen till Folkuniversitetet.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till er som är nyfikna på att måla och utvecklas inom måleri tillsammans. Kursen rekommenderas från 6 år. Både nybörjare och den som har lite erfarenhet är välkommen.

Mål

Målet med kursen är att prestigelöst utveckla det kreativa sinnet skapa en fin gemensam upplevelse och ett minne för livet.

Kursinnehåll

Under dagen kommer vi göra olika kortare kreativa övningar för att få igång kreativiteten och lekfullheten och sedan får deltagarna stöd och guidning i att måla ett porträtt på varandra.

Kursupplägg

Grupperna består av max 10 deltagare (5 par). Vi träffas vid 1 tillfälle. Ni får en grundläggande genomgång inom området färg och form. Vi skissar med blyerts/ kol och målar med akrylfärg och målar på uppspänd målarduk.

Litteratur/Material

Material ingår i kursavgiften till ett värde av ca 250kr per deltagare.

Övrigt

Priset gäller för 2. Vid anmälan skriv i noteringar barnets namn och personnummer.

Kursledare

Rose-Marie Cotino

Rose-Marie Cotino arbetar som grafisk formgivare och illustratör, sedan 2009 varvar hon jobbet som grafisk kreatör med konstnärsyrket.

Hennes främsta media är måleri i akryl och blandteknik, hon tycker att det ger henne ett härligt spelrum för nytänkande och utveckling av sin kreativitet. 

Rose-Marie har gått Estetiska konststudier på gymnasiet, Bild-& formlinje, fristående kurser i illustration, grafisk form samt copy. Hon har ställt ut både i och utanför Sverige.

 

 

Rose-Marie_Contino

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
20 feb 2022 - 20 feb 2022
Sö 10:00 - 15:00
Tillfällen
1
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1119421
Pris
1500 kr