Målning för dig mellan 10-13 år

Plats Norrköping

Kom och hitta din skaparglädje! Här får du både teckna och måla och kanske hitta nya kompisar med samma intresse. Välkommen till Folkuniversitetet i Norrköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Kursen är till för dig som vill ha det roligt med teckning och målning!

Du kommer att lära dig grunderna i komposition, teckning och måleri. Vi kommer prova att måla med olika material och tekniker som vattenfärger, akvarell pennor, akryl och kol.

Målgrupp

Denna kurs är för dig som är mellan 10-13 år. Kursen är för både nybörjare och för dig som vill målat en del och lära dig mer om målning.

Om Covid-19

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla ett säkert avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk. Om du uppvisar symptom på covid-19 (feber, hosta – se www.1177.se för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din utbildning eller kurs.

Kursledare

Bernadette de Tauzia

Bernadette de Tauzia är fransk konstnär och har läst konst, konsthistoria och arkitektur på Universitetet i Frankrike. Hon har en fransk en svensk lärarlegitimation inom bild och design. Som konstnär ställer hon ut sina konstverk i Europa.

Hon jobbar helst med ”mixed-media” blandtekniker (Akryl, collage, pastell, kol mm...) och digitalt (Photoshop, Krita program). Hon är kursledare i konst (Mixed media), digitalt skapande (Photoshop) och franska på Folkuniversitetet.

Bernadette de Tauzia

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 mar 2022 - 03 apr 2022
Sö 13:30 - 15:45
Tillfällen
5
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1116811
Fåtal platser kvar
Pris
1200 kr