Måleri fortsättning

Plats Malmö

En fortsättningskurs i att måla, på dagtid, i centrala Malmö. Fördjupa dina färdigheter i måleri och arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Boka kursen nu

Kursinnehåll

  • vidareutveckla ditt måleri med individuell handledning
  • målarteknik - gemensamma och individuella genomgångar efter behov
  • arbeta med akryl, olja eller akvarell

Kursupplägg

Du arbetar praktiskt med dina projekt, med handledning från läraren, större delen av tiden. Gruppen består av max 8 deltagare. Läraren har stor lyhördhet för vad du vill uppnå och hjälper dig att anpassa dina projekt så att du ska nå dina mål.

Mål

Utveckla ditt måleri och din teknik, eller lär dig olika grundläggande tekniker, och få bättre förståelse för materialet och dess möjligheter. Vi vill stimulera din skapande process och få dig att anta nya utmaningar.

Förkunskaper

En kurs för dig som har målat tidigare. Undervisningen är individuellt anpassad till stor del. Du får arbeta utifrån din egen kunskapsnivå och dina förutsättningar.

Kursmaterial

Materialkostnader ingår inte i kurspriset. Stafflier finns att låna i ateljén.

Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Tips

Du kan få tag i material i bl.a. följande affärer: Drewex (Slussgatan 10, Malmö), Matton (Stora Nygatan 24, Malmö), Martins Color (Stora Nygatan 4, Malmö)

Behöver du ett annat upplägg? Hör av dig! Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla typer av undervisning.

Du når oss på:
046-19 77 00
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Kursledare

Johanna Rehn

Johanna håller kurser i teckning och måleri för barn och vuxna i Malmö.

Undervisningsvana

Hon har undervisat på Folkuniversitetet under många år och har även hållit kurser på förskolor, skolor, anstalt och privat.

Utbildning/Yrkesliv

Johanna Rehn är utbildad på Lorenzo de Medici i Florens och har arbetat som konstnär sedan 2006, mycket med Malmö som bas, men hon reser gärna till när och fjärran och skapar även därifrån.

Johanna är även barnboksillustratör och författare och agerar på scen i barnföreställningar.

Den experimentella och lekfulla konsten ligger henne varmast om hjärtat. Att hitta sitt personliga måleri och finna sin kreativitet från nya platser inom sig själv eller utifrån nya erfarenheter är spännande. Johanna är även utbildad massageterapeut och yogainstruktör och tycker om att utforska med kroppen som verktyg.

Johanna Rehn

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
22 okt 2021 - 19 nov 2021
Fr 13:00 - 16:00
Tillfällen
5
Plats
Regementsgatan 4, 21142 Malmö
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1112714
Pris
1995 kr