Modellmålning, endagskurs 19/4

Plats Linköping

Lagom till att vårljuset gör sin entré välkomnar vi dig till Folkuniversitetets ateljé för ett tillfälle med modellmåleri. Träna upp ditt seende och få en möjlighet att utvecklas i ditt målande.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett tillfälle som passar både nybörjare inom måleri och dig som redan är van vid staffliet. Vi arbetar med levande modell och du målar enligt din individuella stil och förmåga, under handledning av konstnären Thomas Gustavsson.

Material

Du tar med ditt eget material: duk eller block, färg och penslar. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Ett råd till dig som nybörjare, på väg att komma igång med måleri, är att inleda med begränsat material och grundfärgerna röd, gul och blå (akryl).

Målgrupp

Workshopen riktar sig till vuxna och ungdomar från 16 år.

Kursledare

Thomas är en konstnär med lång erfarenhet av både måleri och krokiteckning, ofta med levande modeller. Som handledare och lärare inom konst är Thomas mycket uppskattad och har många deltagare som kommer tillbaka termin efter termin för att få fortsätta måla och skapa med hans vägledning som inspirationskälla. Thomas har lett kurser hos oss på Folkuniversitetet i över 30 år och vill göra allt för sina deltagare. När du har fastnat i din kreativitet kan Thomas smyga fram bakom dig, vända din tavla uppochner och fundersamt fråga ”ser du skogen?”.

Kursledare

Thomas Gustavsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
19 apr 2020 - 19 apr 2020
Sö 16:00 - 19:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
1066467
Pris
350 kr