Acrylic pouring i maj – alla kan måla!

Plats Jönköping

Acrylic pouring är en lekfull och rolig teknik där vi skapar abstrakta målningar genom att hälla akrylfärg på canvasdukar. Välkommen på en skapande och färgrik helgkurs för vuxna!

Boka kursen nu

Målgrupp

Grundkurs. Inga förkunskaper är nödvändiga. Inte lämplig för barn.

Mål och innehåll

Du får testa olika tekniker i Acrylic pouring, exempelvis dirty cup. Genom att blanda akrylfärg med ett medium blir färgen mer flytande och kan hällas ut direkt på canvasduken. Genom att luta duken i olika riktningar och använda brännare, tar mönstret form. Du får testa att använda bland annat silikon, brännare och snören för att skapa målningarna.

Material

OBS! Materialkostnad tillkommer. Material till helgens projekt finns att köpa på plats.

Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Kursledare

Julia Kangas

Alla kan måla! Det är det viktigaste jag vill förmedla i mina kurser. Jag har alltid tyckt om att pyssla, måla och skapa men har på senare år fastnat för acrylic pouring och alcohol ink. Jag älskar att leka med färg och ser målning som en lekfull och glädjefylld process.

I mina kurser får ni testa att måla abstrakt genom att bland annat hälla färg, använda brännare, blåsa på verken och luta era dukar och papper i olika riktningar och se färgen flyta ut. Jag hoppas att dessa tekniker kan ge er lika mycket skaparglädje och inspiration som de ger mig!

Tillsammans med min man har jag instagramkontot @kangaskreativa. Där kan ni se mer av vad vi gör och vad teknikerna innebär.

Julia Kangas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
29 maj 2021 - 05 jun 2021
Lö 09:00 - 15:00
Lö 10:00 - 11:00
Tillfällen
2
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1100249
Pris
975 kr