Akryl och collage, testa och ha kul!

Plats Karlstad

Prova på och få inspiration till ditt måleri. Inga för kunskaper krävs och allt material ingår! Vi träffas i våra lokler i centrala Karlstad.

Boka kursen nu

Målgrupp

För dig som vill inspireras eller lära dig mer. Du har målat lite innan och vill ha en puff för att komma vidare och utveckla ditt eget skapande. Eller så vill du bara ha roligt och måla ihop med andra. Vi jobbar inte med grunderna inom måleri utan dyker rätt på dagens tema.

Mål

Att du under handledning och utan att behöva köpa något material får möjligheten att prova på olika tekniker av måleri.

Undervisningsform

Vi kommer arbeta praktiskt, under handledning och med enklare uppgifter och inspiration.

Allt basmaterial som du behöver för kurstillfället ingår.

Utvecklingsmöjligheter

Gå vidare med någon av våra andra kurser i akrylmålning.

• Fokus på ljus, mörker och skugga.
  • Fokus på volym, djup och rumslighet i bilden.
  • Helgkurs i Äggoljetempra
  • Vi skissar ute på stan och målar i ateljén
  • Måla stort med mycket färg

Grundkurs i akrylmålning, eller någon av våra övriga hantverkskurser inom textil eller keramik .

Sista anmälningsdag

28 augusti 2020.

Kerstin Wessberg

– Färgen är alltid nummer ett för mig. Jag brinner för att hjälpa andra i att hitta sitt egna, måleriska språk. Det är viktigt med praktisk kunskap, men allt ska göras med glädje.

Kerstin Wessberg är en erfaren konstnär med flera separatutställningar och samlingsutställningar i sitt CV. Hon har målat i drygt 20 år och bland annat utbildat sig på Karlstad Fria Målarskola samt
Gerlesborgsskolan i Bohuslän.

Kerstin är ny kursledare på Folkuniversitetet sedan hösten 2016, men har tidigare hållit kurser och workshops i åtta år.

Här kan du läsa mer om Kerstin Wessberg.

Kontakta Folkuniversitetet Karlstad. Tel: 054 - 19 58 48

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se