PROVA PÅ Konst & måleri KRITA

Plats Stockholm

Kom och prova en kurs i konst och måleri. För dig som har någon form av funktionsnedsättning. Prova på-tillfället är gratis, men du måste boka din plats.

Boka kursen nu

Du får måla eller teckna med olika material och få inspiration av kursledaren.

Kursledaren berättar vad ni gör på den Långa konstkursen som börjar den 1 september.

Vem kan gå på prova på?

Du som

• har funktionsnedsättning och fungerar självständigt
  • kan följa lärarledd undervisning
  • gillar att göra saker i grupp.

Det går bra att ta med en stödperson.

Prova på - gratis

Prova på-tillfället är gratis. Boka din plats på webben eller genom kundtjänst 08-789 42 00 (kundtjänst) . I fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt i Krita-ateljén på Folkuniversitetet. Om du inte kan komma är det viktigt att du avbokar din plats, så att någon annan kan gå i stället.

KRITAs ateljé, sal 216, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm. T-bana Odenplan.

Om KRITA

KRITA är ett öppet kurscenter som vill verka för ett rikare liv för ungdomar och vuxna med neuropsykiatrisk, psykisk eller intellektuell funktionsnedsättning.

Enrique Pino Gonzalez

Kontakta Kundtjänst i Stockholm