Lördagsateljé, för dig med funktionsvariation 8/10

Plats Stockholm

På lördagsateljén får du måla, teckna och prova olika material. En erfaren ledare ger inspiration och handledning! Det är fyra tillfällen, för dig med funktionsnedsättning. Material och fika ingår.

Boka reservplats

Innehåll

Du får arbeta med färg, form och teknik på ett lekfullt sätt. Läraren ger inspiration och handleder. Du får använda olika material och chans att utveckla ditt konstnärliga uttryck.

Vem kan gå kursen?

Du som

  • har funktionsnedsättning (neuropsykiatrisk, psykisk, intellektuell eller liknande funktionsnedsättning) och fungerar självständigt (kan hämta redskap och material själv)
  • kan följa lärarledd handledning
  • gillar att göra saker i grupp och kan respektera andra i gruppen.

OBS Ange i anmälan om du tar med stödperson.

Fyra lördagar

8/10, 15/10, 22/10, 29/10.

Fikapaus

I pausen bjuds på te, kaffe och kex. Ta gärna med egen smörgås eller frukt!

Material, kursavgift och kontakt

Konstnärsmaterial och fika ingår i kursavgiften. Mejla till birgitta.wahlman.laurell@folkuniversitetet.se om du har frågor.

Konstnärlig ledare

Enrique "Kiko" Pino är huvudlärare på kursen. Han är konstnär och pedagog med lång erfarenhet av att leda kurser för personer med olika behov.

Plats

Konstateljén plan 6, sal 623, Följ blå linje i golvet från huvudentrén till hissen i gröna trapphuset. Åk upp till plan 6, där fortsätter blå linjen fram till ateljén. Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm. T-bana Odenplan.

Om KRITA

KRITA är ett kurscenter inom Folkuniversitetet som vill verka för ett rikare liv för ungdomar och vuxna med neuropsykiatrisk, psykisk, intellektuell eller liknande funktionsnedsättning.

Kursledare

Enrique Pino

Antonio Fryk

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 okt 2022 - 29 okt 2022
Lö 13:00 - 16:00
Tillfällen
4
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1141951
Pris
950 kr