Lördagsateljé, för dig med funktionsvariation

Plats Stockholm

På lördagsateljén får du måla, teckna och prova olika material. En erfaren ledare ger inspiration och handledning! En kurs på fyra tillfällen för dig med funktionsnedsättning. Fika ingår.

Boka kursen nu

Innehåll

Du får arbeta med färg, form och teknik på ett lekfullt sätt. Läraren ger inspiration och handleder. Du får använda olika material och chans att utveckla ditt konstnärliga uttryck.

Vem kan gå kursen?

Du som har någon form av funktionsnedsättning och som fungerar självständigt i en grupp och kan ta emot handledning.

Fikastund

I pausen bjuds på te, kaffe, saft och kex. Ta med egen smörgås eller frukt om du föredrar det.

Material, kursavgift och kontakt

Konstnärsmaterial och fika ingår i kursavgiften. Mejla till birgitta.wahlman.laurell@folkuniversitetet.se om du har frågor.

Med anledning av Covid 19

Vi har anpassat antalet platser, infört handtvätt vid ankomst och individuella redskap och material. Hör efter om du kan ta med en stödperson under pågående pandemi. Lokalerna städas flera gånger om dagen, framför allt toaletter och ytor som bordsytor, dörrhandtag och räcken.
Det är allas ansvar att hindra spridningen av covid-19 och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk. Om du uppvisar symptom på covid-19, även milda, ska du avstå från att komma till din kurs. Håll ett säkert avstånd.

Konstnärlig ledare

Enrique "Kiko" Pino är huvudlärare på kursen. Han är konstnär och pedagog med lång erfarenhet av att leda kurser för personer med olika behov.

Plats

KRITA:s ateljé, sal 216, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45 i Stockholm. T-bana Odenplan.

Om KRITA

KRITA är ett kurscenter inom Folkuniversitetet som vill verka för ett rikare liv för ungdomar och vuxna med neuropsykiatrisk, psykisk, intellektuell eller liknande funktionsnedsättning.

Kursledare

Enrique Pino

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 maj 2021 - 19 jun 2021
Lö 13:00 - 16:00
Tillfällen
4
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1100143
Pris
950 kr