Prova att gå på konstskola, på Lunnevad fhsk

Plats Linköping

Ung Konst Öst vill hjälpa dig som ung hitta sätt att engagera dig och utvecklas inom konst och ditt skapande. I samarbete med Folkuniversitetet,Östergötlands Museum och andra aktörer skapar de evenemang, workshops och annat spännande för dig att delta i.

Boka kursen nu
Ung konst Öst erbjuder detta evenemang tillsammans med Lunnevad fhsk.

Innehåll

Vi kommer att arbeta med grundläggande tecknings, måleri och form-övningar i Bildhusets ateljéer på måndag. På tisdag förmiddag fortsätter vi arbetet i ateljéerna. På tisdag eftermiddag informerar vi lite om vilka utbildningar det finns inom bild- och formområdet och ger tips och råd om hur du gör och väljer ut arbetsprover, om du vill söka till Lunnevad eller andra skolor som vill ha arbetsprover.

Vi startar kl.8.50 båda dagarna (6:e och 7:e april) och håller på till kl.15.00, med pauser för lunch och fika.

Kursen hålls på Lunnevad folkhögskola. Mer info om hur du hittar dit kan du läsa nedan samt via länk.

Anmälan

Kursen är gratis. Lunch och fika kommer serveras på skolan och kostar 150kr, som betalas på plats vid kursens början. Det går också bra att ta med egen matlåda om du hellre vill det.

Vid bokning meddela ev. specialkost om du vill köpa lunch och fika på plats.

I din bokningsbekräftelse kommer du få kontaktuppgifter till Annika, ansvarig på Lunnevad fhsk, som kan svara på detaljfrågor om lokalerna, resa till/från skolan och liknande.

Resväg

Lunnevad Fhsk ligger på landet utanför Vikingstad, men det är lätt att ta sig hit. Från Linköping går Östgötapendeln till Vikingstad kl.8.08, i Vikingstad byter du till buss 574 (gå igenom tunneln under järnvägen så kommer du till busshållplatsen). Från Mjölby går Östgötapendeln kl.7.55 och då ligger busshållplatsen där tåget stannar. Bussen går ända fram till skolan där ansvarig möter dig. Från Lunnevad går en buss kl.15.17 som passar till tåg både mot Linköping och Mjölby. Kontrollera alltid tiderna på Östgötatrafikens hemsida eller app för det händer ju att det blir ändringar i trafiken.

Målgrupp

Kursen riktar sig till ungdomar och vuxna 13-25 år.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Material

Allt material vi kommer använda finns på plats.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 apr 2020 - 07 apr 2020
Må 08:50 - 15:00
Ti 08:50 - 15:00
Tillfällen
2
Kurs-ID
1065165
Pris
0 kr