Karlstads offentliga konst - Guidning för seniorer

Plats Karlstad

Välkommen att få veta mer om Karlstads offentliga konst. Tillsammans med ledaren Kerstins kunskap och era egna reflektioner lär vi oss mer om konst generellt. En kostnadsfri aktivitet som genomförs med stöd från Karlstad kommun.

Boka kursen nu
Vi upplever statyer och annan offentlig utomhuskonst tillsammans. Konstnären Kerstin Wessberg guidar dig på en promenad runt i Karlstads omgivningar i 1 och en halv timme. Distans 1,0-1,5km. Vandringen går i sinnenas tecken och fokus ligger på själva upplevelsen. Kerstin delar med sig av sina tankar kring konsten, vilket kan locka till egna tankar och reflektioner. Ett härligt sätt att uppleva konst på!

Kerstin Wessberg

– Färgen är alltid nummer ett för mig. Jag brinner för att hjälpa andra i att hitta sitt egna, måleriska språk. Det är viktigt med praktisk kunskap, men allt ska göras med glädje.

Kerstin Wessberg är en erfaren konstnär med flera separatutställningar och samlingsutställningar i sitt CV. Hon har målat i drygt 20 år och bland annat utbildat sig på Karlstad Fria Målarskola samt
Gerlesborgsskolan i Bohuslän. 

Kerstin är ny kursledare på Folkuniversitetet sedan hösten 2016, men har tidigare hållit kurser och workshops i åtta år.

Mer information

Här kan du läsa mer om Kerstin Wessberg.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Karlstad. Tel: 054 - 19 58 48

info.karlstad@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2020 - 23 sep 2020
On 10:30 - 12:00
Tillfällen
1
Plats
Drottninggatan 26, 65225 Karlstad
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1077059
Pris
0 kr