Teckning och måleri - två helger

Plats Gotland

Lär dig teckning och måleri under två helger. Passar dig som inte är helt nybörjare.

Boka kursen nu

Kursen passar bäst för dig som har lite vana vid måleri och inte är helt nybörjare.

Arbetsform

• Första dagen, lördagen 20 februari kommer ni att rita stilleben under lärarens överinseende.
  • Andra dagen, söndagen 21 februari blir det avritande av ett känt konstverk.
  • Tredje kurstillfället, lördag 27 feb börjar måleriet och nu ska ni måla ett stilleben.
  • Söndag 28 feb, fjärde och sista kurstillfället, målar ni av ett känt konstverk.

Kursinnehåll

Komposition, proportioner, perspektiv, ljus och skugga, färglära, färgblandning, kulörer och valörer.

Ni kommer lära er att mäta det observerade motivet och sedan överfora det till papper/ritning och duk/målning.

Kursmaterial ingår inte i avgiften.

Obs! Folkuniversitetet flyttade till nya lokaler sommaren 2019. Vi finns nu på Merkuriusgatan 1.

Ivana Egic

Ivana Egic är konstnär och lärare i konst.

Ivana Egic

Kontakta Kundtjänst i Visby