Meditativ doodling Distans Live

Plats Distans

Testa på meditation med hjälp av konst på den här distanskursen!

Boka kursen nu

Mål

Målet med kursen är att du ska lära dig att meditera med hjälp av konst.

Förkunskaper

Den här kursen passar alla, oavsett om du är nybörjare eller har målat förut.

Kursinnehåll

Kursen består av ett slags meditation där du lyssnar på musik och "doodlar". Samtidigt som du lyssnar på musiken låter du konstverk i olika former och färger växa fram. Doodling betyder klottrande och syftar till det mer spontana skapandet som sker när man doodlar/kladdar. Kursen ges samma tid varje vecka över zoom.

Kursmaterial

Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling samt gärna ett headset. Du behöver även införskaffa konstmaterial. Mer information skickas ut i samband med kursstart.

Leen Alsibai

”Det är inte tillräckligt att tro på konst, men det är hoppfullt att tro på vad konst kan göra för mänskligheten” - ett tankesätt som jag personligen upptäckt under mina korta levnads år.

Entusiasm för konst, filosofi och kosmologi har alltid varit en del av Leens liv, då hon är uppvuxen i en familj bestående av två kreativa arkitekter.

Leen började sin grundutbildning inom konst i Damaskus vid Konsthögskolan - på institutionen för Inredning och Scenografi. Nu är hon stolt student vid Linnéuniversitetet på Design och Hållbarhetsprogrammet. Detta är Leens andra masterexamen, och hon finner det oerhört spännande att kombinera konst, design och hållbarhet. Hon har även arbetat som lärarassistent och därmed fått erfarenhet av att dela med sig av sina kunskaper till andra.

För Leen handlar inte den här kursen enkom om en vidareutveckling i teckning och akvarellmålning, utan också ett äventyr och resa i vårt inre och vårt sätt att se på omvärlden – livet och människor omkring oss – samtidigt som man får fullt utlopp av kreativitet och målningsteknik.

Leen Alsibai

Har du frågor?

Kontakta Louise Eriksson

louise.eriksson@folkuniversitetet.se

Tid
Ej fastställt
To 18:00 - 20:30
Tillfällen
7
Studietimmar
21
Kurs-ID
1077052
Pris
1995 kr