Lätt kalligrafi/akvarellfärg - jul och vintermotiv

Plats Jönköping

Lätt kalligrafi och akvarellfärg med tema julkort och vintermotiv. Att skriva snyggt och kombinera det med färg öppnar upp många möjligheter!

Boka kursen nu

Du som vill lära dig att texta vackert. Inga förkunskaper nödvändiga!

Undervisningsform

Gemensamma övningar.

Material

Tag med det eventuella akvarellmaterial såsom (färger, penslar, akvarellpapper) samt pennor som du redan har. Istället för en kalligrafipenna kommer vi att använda tuschpennor för att skapa vackra bokstäver. Ta också gärna med dig en blyertspenna för teckning (gärna 2-3B), ett radergummi.

OBS! Visst grundmaterial ingår i priset. Mer material finns att låna eller köpa. Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler.

Funderar du även på traditionell Kalligrafi? Missa inte grundkursen den 3 oktober

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Kontakta Kundtjänst I Jönköping