Lätt textning/akvarellfärg Distans live

Plats Jönköping

Bejaka din konstnärliga sida med Folkuniversitet och lär dig texta vackert med färg. Var med tillsammans med andra på distans.

Boka kursen nu

Målgrupp

Du som vill lära dig att texta vackert. Inga förkunskaper nödvändiga.

Undervisningsform

Gemensamma övningar.

Material

En penna, lite papper och lite akvarellfärg/pensel skickas hem innan kursens början. Använd gärna eventuell akvarellmaterial såsom färger, penslar och akvarellpapper samt pennor du redan har. Istället för en kalligrafipenna kommer vi att använda tuschpennor för att skapa vackra bokstäver. Tag gärna fram en blyertspenna för teckning (gärna 2-3B) och ett radergummi.

Anmälan måste göras senast 12e november så material kommer fram i tid.

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
20 nov 2021 - 20 nov 2021
Lö 10:00 - 15:00
Tillfällen
1
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1104252
Pris
775 kr