Prova på kalligrafi distans live

Plats Jönköping

Är du intresserad eller kanske nyfiken på att testa kalligrafi?

Boka kursen nu

Då är det här en bra chans att få information om hur kurserna är upplagda, vad de innehåller och ställa frågor till vår kursledare. Under vårterminen har vi år inte möjlighet att kunna erbjuda öppet hus i våra lokaler så därför erbjuder vi detta tillfälle på distans dvs. via dator eller mobiltelefon/surfplatta.

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade, så för att vara säker på att få en plats gör en föranmälan.

Information

Kursen sker på distans och lämpar sig bäst på en datorskärm eller via mobil/surfplatta. Ni kommer att kunna kommunicera direkt med kursledare dvs. kursen är inte inspelad utan sker live (via t.ex. Microsoft Teams eller Zoom). Vi ser gärna att du även använder dig av hörlurar för att undvika rundgång. Information om hur ni kopplar upp er till kursen t.ex. länk sker vid kallelsen (ej i bekräftelsemailet!).

Material

Vi postar en kalligrafipenna och en del av kompendiet innan kursen börjar. Anmälan måste ha gjorts senast 8 februari för att materialet ska komma fram i tid till dig.

Avgift för ej anmäld frånvaro

Då våra kostnadsfria kurser snabbt blir fullbokade så kommer vi att tillämpa en s.k. no show avgift på 200 SEK. Avgiften tillkommer om ni inte har anmält frånvaro till kursen. Anledningen är att vi oftast har reserver anmälda till våra kostnadsfria kurser eller föreläsningar och det är bra att i god tid kontakta kursledare eller kundtjänst om ni inte kan närvara av någon anledning.

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
13 feb 2021 - 13 feb 2021
Lö 16:00 - 17:00
Tillfällen
1
Studietimmar
2
Kurs-ID
1095610
Pris
0 kr