Mobilfoto - kreativt mobilfotografering

Plats Strängnäs

Vi berör kreativitet, lust och vad man vill fånga i sina bilder. Du får ny inspiration och kontroll över ditt mobilfotograferande samt kunskap om olika typer av appar för bildbehandling och även en del tillbehör.

Boka kursen nu

Mål

Efter avslutad kurs har du fått inspiration till att skapa nya bilder. Du vet hur du får fram en viss stil eller stämning i bilderna. Du får god insikt i vad man kan tänka på när man är på plats och fotograferar. Du lär dig om olika typer av appar för bildbehandling och får tips kring tillbehör som kan vara till stor hjälp.

Målgrupp

Kursen är till för dig som t.ex. vill få snyggare bilder på sociala medier eller vill få till de lite mer personliga mobilbilderna som sticker ut och har det där lilla extra.

Förkunskaper

Detta är en nybörjarkurs, vi tar hand om dig efter dina behov. Ta med dig smartphone och/eller iPad/platta.Tänk på att ha en fulladdad enhet.

Kursmoment

  • Fotografering på given plats för grupp
  • Hur tänker man kring exponering, komposition mm
  • Olika kreativa appar för bildbehandling
  • Återkoppling på dagens fotografering

Material

Läraren tillhandahåller studiematerial.

Undervisningsform

Gruppen består av upp till 7 deltagare. Inga datorer krävs, bildbehandling i medhavda smartphones/plattor.

Övrigt

För att förebygga spridningen av covid-19 anpassar vi antalet deltagare så att det går att hålla avstånd i undervisningssalen. Det finns goda möjligheter till handtvätt med tvål. Det är allas ansvar att hindra spridningen av smitta och vi förutsätter att du som går en kurs hos oss visar hänsyn och inte utsätter andra för risk.

Kursledare

Lars-Göran Malmquist

Tid
09 okt 2021 - 09 okt 2021
Lö 10:00 - 16:00
Tillfällen
1
Plats
Sundbyvägen 18, 64551
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1101971
Pris
875 kr