Gelli Plate Printing fortsättning

Plats Norrköping

Ta ditt Gelliplate-tryck till nästa nivå. Fördjupa dina kunskaper och utforska avancerade tekniker för att skapa ännu mer dynamiska och komplexa tryck. Perfekt för dig som redan har grundläggande erfarenhet och vill utveckla din konstnärliga färdighet.

Boka nu

I den här kursen går vi igenom vad vi kan göra med våra gelli prints: collage, konstverk som vi ramar in eller monterar, unika kort, klä in böcker, askar eller lådor, dragspelsböcker eller artists journals eller bara tillföra trycket med något extra lager eller mönster.

Du tar med dig din egen Gelli print platta och vals plus dina favoritfärger och limstift. Vill du använda akrylpennor tar du med dig dem, plus de prints som du har gjort och tycker om. Vi trycker, limmar, river och kompletterar, men framförallt så har vi trevligt medan vi jobbar.

Vi experimenterar med olika sorters papper med olika gramvikter och kombinerar med de färdiga trycken. Dessa papper ingår ej i kursavgiften utan betalas direkt till kursledaren.

Vad som ingår i kursavgiften är grundfärgerna, rött, blått, gult, svart och vitt och guld plus papper på 120 gram samt tillgång till ett antal stenciler som du gör olika mönster med.

Kursledare

Agneta Östlund

Agneta Östlund håller kurser och föredrag inom måleri och grafik samt är medförfattare till boken Kvinnliga grafiker i Östergötland.

Agneta finns representerad vid ett antal jurybedömda grafikutställningar i Europa och USA, och är medlem i Krogen Amerika Grafikcentrum Linköping, Grafik i Väst och KIFiN, Konstnärernas Intresseförening i Norrköping. 

Läs mer om konstnären Agneta Östlund på www.agnetaostlund.se

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Kursperiod
29 sep 2024 - 29 sep 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
sön 29 sep 2024 kl 10:00-16:00
Plats
Sankt Persgatan 95, 60232 NORRKÖPING
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
117458
Pris
1075 kr