Gör din egen logotype Distans Live

Plats Distans

Vill du bli bättre på marknadsföring och att nå ut med din verksamhet? Driver du eget företag eller frilansar inom tex musik eller konst och vill hitta din grafiska profil? Då är du välkommen att gå vår workshop där du lär dig skapa din egen logotype på distans!

Boka nu


Kursinnehåll
I den här workshopen jobbar vi med byggstenarna för grafisk kommunikation och grafisk design. Med hjälp av din kursledare lär du dig att skapa din egna logotyp som kan användas i marknadsföring för ditt företag eller egna verksamhet, online eller till trycksaker. Träna din formkänsla och kreativitet samtidigt som du får öva metod och tillvägagångsätt för projekt inom grafisk design.

 • Vi går igenom:
  •    Grundläggande grafisk identitet
  •    Typografi och text som uttryck
  •    Typografiska grundregler
  •    Komposition och balans
  •    Kommunicera bild och känsla
  •    Rikta sig till en målgrupp
 • Visuell kommunikation

Målgrupp
För dig som vill lära dig mer om marknadsföring, grafisk design och att skapa logotyper. För dig som har eget företag eller verksamhet, och vill nå ut online och i verkligheten. 

Förkunskaper
Kursen underlättas av att du behärskar programvaror där du kan ta fram enklare grafisk design men det är inget krav. Vi kommer inte att lära ut några programvaror i kursen utan du får själv avgöra vilka program du vill arbeta med. 

Kursupplägg och kursmaterial
Vi kommer främst att arbeta med det webb-baserade verktyget ‘Canva’ då det är gratis och enkelt att komma igång med. Inga förkunskaper i Canva behövs, vi lär oss använda verktyget under kursen.

Upplägg

Kursen ges på distans via zoom. Vid kursstart kommer du få länk till zoom utskickad via mejl av kurseldaren. 

Kursledare

Tinuviel Bergström Vaeren

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Växjö

kundservice.syd@folkuniversitetet.se

Kursperiod
5 okt 2024 - 5 okt 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 5 okt 2024 kl 10:00-15:15
Studietimmar
7
Kurs-ID
408273
Pris
750 kr