Akvarell - em, sommar

Plats Stockholm

Sommarkurs i akvarellmålning. Här får du lära dig grunderna i akvarellmåleri och att upptäcka akvarellmåleriets olika möjligheter!

Boka reservplats

Målgrupp

Alla nivåer, har du målat tidigare blir det lite repetetion av grunderna.

Mål

Målet är att du efter kursen ska ha fått en bra grund till att måla akvarell och att du ska ha fått lust och inspiration att fortsätta ditt skapande.

Innehåll

På kursen får du genomgång av de olika akvarellteknikerna, papperskvaliteter, pigment m.m samt färg- och formövningar. Är det fint väder kan vi måla utomhus i den intilliggande parken.

Undervisningsform
Vi har gemensamma genomgångar och uppgifter men du får också individuell handledning. Kursen går mån-tors kl 13-16. Gruppen består av 6-7 deltagare.

Material
Material ingår ej. Du behöver akvarellpapper, penslar och akvarellfärger.

Kursledare
Verksamheten drivs av konstnärer med gedigen utbildning inom respektive ämne.

Tips

Material kan du köpa bl a på IB Wahlström (Olofsgatan 10), Kreatima (Kungsgatan 58) och KRO:s butik (Fiskargatan 1, Mosebacke torg)

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder. Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra. Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs. För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Kursledare

Bo Pettersson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
21 jun 2021 - 24 jun 2021
Må 13:00 - 16:00
Ti 13:00 - 16:00
On 13:00 - 16:00
To 13:00 - 16:00
Tillfällen
4
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1100507
Pris
1875 kr