Måla akvarell

Plats Norrköping

Släpp fram din kreativa längtan och börja måla! Lär dig de grundläggande metoderna. Akvarellmåleriet bjuder på spännande möjligheter till att både experimentera och skapa stämningsfulla målningar.

Boka reservplats

Kursupplägg

Kursens syfte är att stimulera elevens självförtroende, att undvika konventionella tankemönster och att bereda väg för egna erfarenheter. Att ta experimenterandet på allvar är också en av lärarens käpphästar.

Läraren är inspirerad av en pedagogik som är sprungen ur Bauhausrörelsen på 1920-talet i Tyskland.

Bonnie kommer inte att lära dig måla fotografiskt likt. Hennes mission är att befria dig från krav och öppna upp dig och se dina framsteg. Vi går igenom färger, penslar, papper och vi provar olika tekniker.

Målgrupp

Passar såväl för nybörjare som för de som målat tidigare eftersom handledningen är individuell.

Material

Du behöver papper med liten gräng, 300gr/m2, maskeringstape, ett underlag som du trivs med, färger, och ett par bra penslar. Du behöver inte ha med dig allt från början utan Bonnie kan går igenom detta tillsammans den första gången.

Som deltagare hos oss får du 10 % rabatt på inköp av material på Konstnärsaffären Gredelin i Norrköping - uppge kursnamn vid inköp

Lärare

Bonnie Festin är verksam som museiintendent vid Norrköpings Konstmuseum,66 år och passionerad akvarellist. Hon har målat och skapat med olika material i hela mitt liv. Akvarell har hon hållit på med c:a åtta år. Hon har gått en kurs i Frankrike för Anders Wallin och sen dess har hon aldrig tråkigt. Det är dessutom en praktisk, billig och trevlig hobby säger hon!

Kursledare

Bonnie Festin

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
03 mar 2020 - 12 maj 2020
Ti 17:00 - 19:30
Tillfällen
8
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1046082
Pris
1675 kr