Prova på - Måla i akryl

Plats Norrköping

Här har du möjlighet att få en inblick i vår kurs måla i akvarell. Du behöver inte några förkunskaper. Det är gratis att delta, men du behöver boka en plats på det tillfället du vill prova.

Boka reservplats

Du får 10% på kursavgiften om du bokar en eller flera höstkurser mellan den 31 januari och 6 februari. Boka din kurs på plats eller på vår hemsida. Ange koden du får i din kallelse i meddelandefältet, välj sedan betalning med faktura. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland. Hoppas vi ses!

Ledare

Bernadette De Tauzia

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Kursledare

Bernadette de Tauzia

Bernadette de Tauzia är fransk konstnär och har läst konst, konsthistoria och arkitektur på Universitetet i Frankrike. Hon har en fransk en svensk lärarlegitimation inom bild och design. Som konstnär ställer hon ut sina konstverk i Europa.

Hon jobbar helst med ”mixed-media” blandtekniker (Akryl, collage, pastell, kol mm...) och digitalt (Photoshop, Krita program). Hon är kursledare i konst (Mixed media), digitalt skapande (Photoshop) och franska på Folkuniversitetet.

Bernadette de Tauzia

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
02 feb 2022 - 02 feb 2022
On 17:15 - 18:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1130413
Pris
0 kr