Lekfullt Akvarellmåleri

Plats Motala

Kom igång att måla akvarell och öppna dörren till fantasin. Här testar vi olika tekniker på ett lekfullt sätt. Färgernas oväntade egenskaper ger mycket att utforska, och upptäcka. Hitta din smak!

Boka reservplats

Innehåll

Här använder vi oss inte bara av penslar i akvarellskapandet, utan provar även tryck, tusch, spray och salt. Vi blandar olika tekniker och övningar där vi steg för steg går igenom material och arbetssätt. Vi testar och experimentarar helt enligt akvarellens möjligheter.

Målgrupp

Passar såväl för nybörjare som för dig som har målat akvarell tidigare. Handledningen är individuell, så gruppen kan gärna vara varierad.

Mål

Som kursdeltagare ska du efter avslutad kurs ha fått ökad kunskap i akvarell, kommit igång med ditt bildskapande och fått lust att fortsätta utifrån dina förkunskaper.

Material

Matrial såsom penslar och färg finns köpa på plats, resterande matrial handlar du själv och tar med dig till första kurstillfället. Du får 10% på webbshopen Gredelin. Akvarellpapper med märket Arches eller Saunders rekomenderas med minst 300 gram tjocklek.

OBS! Kursen håller uppehåll för sportlovet.

Ledare

Anita Göth är konstnär och du hittar henne på Norra vätterns konstrunda. Från och med i höst har hon sin atelje på K-ringen i Motala.

Kursledare

Anita Göth

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Motala

info.motala@folkuniversitetet.se

Tid
16 sep 2021 - 28 okt 2021
To 17:30 - 19:45
Tillfällen
7
Plats
Sjögatan 14, 59130 Motala
Visa på karta
Studietimmar
21
Kurs-ID
1100767
Pris
1550 kr