Prova på akvarellmåleri

Plats Linköping

Välkommen till ett gratis tillfälle att prova på Akvarellmåleriet, som bjuder på möjligheter till att både experimentera och skapa stämningsfulla målningar.

Boka kursen nu

Innehåll

Med akvarellfärgernas speciella egenskaper finns det mycket att utforska och upptäcka. Det är en teknik inom måleri där vattenburen färg läggs på i transparenta lager. Du får under handledning och utifrån individuell förkunskap testa dig fram på ett avspänt sätt.

Målgrupp

För vuxna och ungdomar från 16 år och uppåt. Ingen förkunskap behövs.

Information om Covid-19:
Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Zsuzsanna Csépányi

Zsuzsanna studerar scenkonst på folkhögskola i Linköping och har sedan tidigare utbildning inom visuell konst och pedagogik.

Zsuzsanna har även arbetat som grafisk formgivare i Budapest.

Hon tycker om att lära sig nya saker och att fortplanta sin kunskap till andra. I sitt konstnärskap och som kursledare uppmuntrar Zsuzsanna alltid till kreativitet och lekfullhet.

Zsuzsanna Csepanyi

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
27 aug 2020 - 27 aug 2020
To 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1078978
Pris
0 kr