Måla akvarell med kaffe!

Plats Jönköping

Skapa häftiga konstverk med hjälp av kaffe. En akvarellkurs som du verkligen kommer minnas. Vi målar annorlunda på Folkuniversitetet i Jönköping.

Boka kursen nu

Det är superkul att måla ”akvarell med kaffe”! Målningarna får vackra bruna nyanser som ni kommer att njuta av! Vi kommer även att blanda ”vanlig” akvarell med kaffe för att få överraskande resultat! Detta vill du inte missa!

Mål

Vårt mål är att du ska kunna njuta av en färgfylld helg, hinna måla färdigt ett par akvareller och få lust att fortsätta med ditt måleri.

Material

Visst material ingår, men ta gärna med de penslar och akvarellpapper som du eventuellt redan har. Det finns även material att låna eller köpa i ateljén.

Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler. Läraren går igenom övrigt material.

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
28 okt 2022 - 29 okt 2022
Fr 18:00 - 20:15
Lö 10:00 - 15:00
Tillfällen
2
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1141945
Pris
850 kr