Måla glas i akvarell

Plats Jönköping

Var med på en akvarelldag där vi arbetar med att framställa glass i akvarell.

Boka kursen nu

Denna kurs passar den som har viss akvarell vana.

Att måla glas i akvarell kan kännas lite klurig! Det blänker, är genomskinlig, kan förvränga former och är superfint att ha med i en målning! Här tar vi det steg för steg och testar olika färger och teknik som underlättar.

Material ingår inte i kursavgiften. Ta med dig akvarellfärg, papper, blyertspenna, maskeringstejp, penslar, m m. Viss material finns att köpa under kursen.

OBS! ”inga Cadmium färger, mm”

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
12 feb 2022 - 12 feb 2022
Lö 10:00 - 15:00
Tillfällen
1
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1125477
Pris
550 kr