Akvarell med mera: blandteknik/mixed media

Plats Jönköping

Att skapa med akvarell blir ännu roligare när den kombineras med roliga tekniker och andra medium.

Boka kursen nu
Möjligheterna är nästan oändliga när akvarellfärg kombineras med roliga tekniker och andra medium. Utöver akvarell kommer vi att använda Watercolor Grounds, pennor, stämplar, struktur, tidningspapper, med mera! Det går även att förvandla en gammal akvarell till ett nytt mästerverk! Denna kursen passar dig som är någorlunda hemma med akvarell eller behöver extra inspiration och hjälp med teknik för att utveckla ditt måleri. Det blir gemensamma genomgångar samt utrymme för att få individuell handledning.

Mål

Vårt mål är att du ska kunna njuta av färgfyllda dagar och hinna måla färdigt ett par akvareller samt få lust att fortsätta med ditt måleri.

Material

Ta med din egen akvarell utrustning med mera, och även ett par akvareller som du vill testa att kompletera och ändra på. Lite material ingår i kursavgiften. Viss material finns att låna eller att köpa under kursen.

Enligt vår miljöpolicy får det enbart användas konstnärsprodukter som inte innehåller kadmium eller lösningsmedel i våra lokaler. Läraren går igenom övrigt material.

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
21 jun 2021 - 23 jun 2021
Må 17:00 - 19:15
Ti 17:00 - 19:15
On 17:00 - 19:15
Tillfällen
3
Plats
Skolgatan 25 B, 55316 Jönköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1102190
Pris
900 kr