Akvarell information distans live

Plats Jönköping

Har du redan anmält dig till vårens konstkurser och vill ha mer information?

Boka kursen nu

Då är detta en möjlighet för dig som ska gå en kurs i ateljén på Folkuniversitetet. Du får träffa Julie Karlsson och se dig om i vår ateljé, samt får veta mera om hur vi hantera distansering, med mera under rådande situationen.

Information

Detta tillfälle sker på distans och lämpar sig bäst på en datorskärm eller via mobil/surfplatta. Ni kommer att kunna kommunicera direkt med kursledare dvs. kursen är inte inspelad utan sker live (via t.ex. Microsoft Teams eller Zoom). Vi ser gärna att du även använder dig av hörlurar för att undvika rundgång. Information om hur ni kopplar upp er till kursen t.ex. länk sker vid kallelsen (ej i bekräftelsemailet!).

Kursledare

Julie Karlsson

Color feeds my soul... Jag älskar att leka med färg för att se vad som kommer till livet och fånga en stämning eller ett intryck, eller lite inspiration från Guds fantastiska skapelse.

Jag flyttade till Sverige efter att ha vuxit upp i Seattle, Washington, USA, där jag sedan mötte mitt livs kärlek! När våra döttrar växte upp åtnjöt jag den kreativa sidan som mamma och genom att måla. Detta växte till fler och fler konstutställningar, undervisning i målningskurser, akvarellbloggar, målningsresor med mina studenter runt Sverige, Danmark, Frankrike och USA samt flertalet möten med konstnärer och konstälskare runt om i världen.

Tre år i Sydafrika gav mig ny erfarenhet för att se och lära mig mer, upptäcka nya tekniker och en nyfikenhet för att "måla utanför linjerna". Folkuniversitetet i Jönköping har gett mig ett forum för att dela denna kärlek att skapa med andra.

Det är en sån glädje att kunna dela min kärlek att måla med andra och förhoppningsvis sprida lite uppmuntran längs vägen!

Julie Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tid
10 feb 2021 - 10 feb 2021
On 19:30 - 20:15
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1095609
Pris
0 kr