Måleri intuitivt med akvarell - helgkurs

Plats Gotland

På den här kursen närmar vi oss målandet som en inre process, där vi kan se reflektioner av vårt medvetande och undermedvetna.

Boka kursen nu

Medvetet målande förstärker gradvis vår intuition och på därmed kontakten till vårt inre. Vi strävar inte efter ett visst mål utan hänger oss åt vårt undermedvetna och på så sätt blir vi medvetna om hur det styr våra liv. På det här sättet blir det omedvetna synligt och vi kan, om vi så vill, göra ändringar. Kraften i avsikten är mäktig.

Då vi målar kan vi aktivera våra inre krafter, olika energikvaliteter, vars balans är väsentlig för vårt välmående. Färgerna har en stark påverkan till människan och omgivningen. Vi målar akvarell med lysande pigment utifrån vårt innersta.

Målgrupp

Kursen passar alla som är intresserade av måleri och passar både dig som är nybörjare och dig som har målat tidigare.

Material kan köpas från läraren, om du inte har egen akvarellfärg,

Lärare

Maria Kivistö är konstnär. Hon har haft många utställningar och undervisat på konstskolor i Finland.

Obs! Folkuniversitetet flyttade sommaren 2019 till nya lokaler. Vi finns nu på Merkuriusgatan 1.

Maria Kivistö

Kontakta Kundtjänst i Visby