Börja måla akvarell nybörjare-helgkurs

Plats Gislaved

Är du lockad av akvarellmåleriets olika uttrycksmöjligheter? På denna kurs får du använda konsten för att nå harmononi och som ett uttrycksmedel. Måla dig till en lugnare vardag.

Boka kursen nu

Kom i gång med akvarell och lär dig grunderna. Vi går igenom olika tekniker och samtalar om material så som färger, penslar, papper och medium.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs. Alla som vill lära sig måla är välkomna.

Mål

Målet är att du efter kursen ska ha fått en bra grund i teckning och akvarell. Du har insprirerats till ökad skarparglädje och att fortsätta utvecklas på egen hand.

Upplägg

Kursen är en helgkurs.

Materiall

Material ingår ej. Du kommer få en lista på vad du behöver i god tid innan kuirsen börjar. Listan innehåller material som vi har valt med hänsyn till att få så god kvalité som möjligt, till ett lågt pris.

Kursledare

Bosse Blomén Svensson har undervisat i måleri i mer än 25 år. Han har bland annat ställt ut på Edsvik konsthall i Sollentuna och Ulricehamn.

"Odla dina intressen och utvecklas inom det som människa. Det skapar ofta harmoni och balans i livet."

Om akvarell: "Det är mötet mellan pigment och vatten som lever sitt eget liv och där man hela tiden måste vara närvarande och styra för att få det någorlunda som man vill. Det är ett material som är kul att experimentera med. Det är också lätt att ha med sig akvarellfärger på målarresor, eftersom det torkar snabbt och inte väger så tungt."

Kursledare

Bosse Blomén Svensson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Gislaved

info.gislaved@folkuniversitetet.se

Tid
03 sep 2022 - 04 sep 2022
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
Tillfällen
2
Plats
Storgatan 30, 334 31 Gislaved
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1140534
Pris
1100 kr