Akvarell fortsättning

Plats Växjö

För dig som har lite erfarenhet av akvarellmålning sen tidigare och vill vidareutveckla ditt måleri.

Boka kursen nu
I fortsättningskursen repeterar vi till viss del och bygger vidare på det vi gått igenom i grundkursen; t.ex. vidare arbete med olika perspektiv, struktur- och färgarbete samt vidare experimentering för att uppnå olika effekter i måleriet. Vi dyker även djupare i olika färg- och ljussättningar samt tränar mer på att måla från levande motiv. I denna kurs ligger fokus mer på det egna arbetet och den individuella utvecklingen.

Leen Alsibai

”Det är inte tillräckligt att tro på konst, men det är hoppfullt att tro på vad konst kan göra för mänskligheten” - ett tankesätt som jag personligen upptäckt under mina korta levnads år.

Entusiasm för konst, filosofi och kosmologi har alltid varit en del av Leens liv, då hon är uppvuxen i en familj bestående av två kreativa arkitekter.

Leen började sin grundutbildning inom konst i Damaskus vid Konsthögskolan - på institutionen för Inredning och Scenografi. Nu är hon stolt student vid Linnéuniversitetet på Design och Hållbarhetsprogrammet. Detta är Leens andra masterexamen, och hon finner det oerhört spännande att kombinera konst, design och hållbarhet. Hon har även arbetat som lärarassistent och därmed fått erfarenhet av att dela med sig av sina kunskaper till andra.

För Leen handlar inte den här kursen enkom om en vidareutveckling i teckning och akvarellmålning, utan också ett äventyr och resa i vårt inre och vårt sätt att se på omvärlden – livet och människor omkring oss – samtidigt som man får fullt utlopp av kreativitet och målningsteknik.

Leen Alsibai

Har du frågor?

Kontakta Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Tid
27 sep 2020 - 01 nov 2020
Sö 13:00 - 15:30
Tillfällen
6
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1075890
Pris
1495 kr