Manus feedback - enskild undervisning distans live

Plats Distans

Få respons på ditt manus! Enskild undervisning är ett effektivt och flexibelt sätt att få konkret och konstruktiv feedback från någon i branschen. Innehåll, dag och tid bestämmer du tillsammans med din kursledare.

Klicka här och fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.

Folkuniversitetets enskilda undervisning erbjuder unika lösningar där du med hjälp av en erfaren kursledare får undervisning anpassad efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder färdiga lektionspaket för dig som vill ta dina kunskaper till nästa nivå, men även skräddarsydda lösningar om du har ett specifikt kunskapsmål.

Undervisningen sker antingen online eller på plats i våra lokaler. Kontakta oss så tar vi fram rätt lösning för dig! Prisexemplet gäller en lektionstimme à 45 minuter. Upplägget anpassas efter dina önskemål.

Kursledare

Våra kursledare är professionella och har lång erfarenhet av att utbilda unga och vuxna.

Anmälan

Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året. Ange i din anmälan vilken typ av manus du vill bearbeta. Kontakta oss på 046 -19 77 00 eller kurser.syd@folkuniversitetet.se.

Företagsutbildningar

Om du är intresserad av branschanpassad utbildning, kontakta kurser.syd@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Malmö

kundservice.syd@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
1
Första tillfället
kl -
Studietimmar
1
Kurs-ID
405994
Pris
650 kr