Kreativt skrivande

Plats Växjö

En kurs för dig som är intresserad av skrivandet som ett personligt uttryck och vill komma igång eller vidare med dina texter.

Boka kursen nu

Mål

Vi är alla unika och har olika berättarröster. Målet med kursen är att du ska få glöd och inspiration i ditt skrivande. Kursen ska öppna upp till skrivarglädje och infallsvinklar där du hittar dina kvalitéer för att gestalta känslor och erfarenheter.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Detta är kursen för dig som brinner för att uttrycka dig i skrift och vill möta andra som har samma intresse. Har du en längtan efter att få skriva en berättelse men inte vet hur du ska komma igång, bygga upp eller förmedla budskapet?

Kanske skriver du redan och vill bli coachad och få verktygen som tar dig vidare i ditt skrivande. På kursen arbetar du med skrivövningar och textanalyser. Dessutom får du tips på metoder för att ta ditt skrivande vidare oavsett om du vill komma igång eller redan kommit igång med en historia du vill förmedla.

Kursen avslutas med en gästföreläsare som berättar om sitt författarskap.

Kursen innehåller några korta hemuppgifter. Dessa får du respons av från både lärare och de andra kursdeltagarna.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om kurslitteratur får du i kallelsen eller vid första kurstillfället.

Kursledare

Alina Carlsson

"Jag föddes med en penna i handen!"

Alina Carlsson driver företaget Alina Carlsson Frilansskribent & Föreläsare sedan 2014.

Som frilansskribent arbetar hon med att skapa och förmedla texter till tidningar, i form av reportage och krönikor, samt med informativa och lockande texter till andra företagares hemsidor/sociala medier.
Hon är en idéspruta och en kreativ inspiratör som ser det unika i varje skriven text.

Min motto är att skapa liv i texter och förstärka budskap med ord som berör. Nu vill jag inspirera dig till att komma igång eller vidare i ditt skrivande. Vi är alla unika och vi har alla våra historier som behöver få berättas oavsett genre. Jag vill hjälpa dig komma igång eller vidare i ditt skrivande på ett lärorikt, glädjefyllt och kreativt sätt. 

Alina Carlsson

Har du frågor?

Kontakta Theresé Gill

therese.gill@folkuniversitetet.se

Tid
16 okt 2022 - 20 nov 2022
Sö 15:00 - 17:30
Tillfällen
6
Plats
Lineborgsplan 11, 35233 Växjö
Visa på karta
Studietimmar
18
Kurs-ID
1136904
Pris
1995 kr