Skriva skräck på sommarlovet, 13-16 år

Plats Stockholm

Har du länge misstänkt att dina föräldrar är zombies och att mormor är en häxa som väntar på den dag du besöker henne ensam? Tycker du att verkligheten är i tråkigaste laget och älskar vampyrer, zombies och spöken?

Boka kursen nu

Inga, utom ett intresse för att skriva skräck.

Kursupplägg
Vi jobbar med övningar enskilt och i grupp, varvat med förseläsningar.
Kursen tar upp saker som:

• Hur funkar det? Vad kan vara rimligt ens i en spökhistoria?
  • Hur skräms man?
  • Hur skriver man för att skrämmas?
  • Hur skriver jag en skrämmande historia?

Kursen genomförs enbart på svenska.

Anders Fager är författare med ett förflutet som officer och spelkonstruktör. Han debuterade 2010 med den uppmärksammade skräcknovellsamlingen "Svenska Kulter". Anders har sedan dess gett ut halvdussinet romaner, en ljudbok, en seriebok och en barnbok. Han berättar gärna otäcka historier i nutid, men är även intresserad av alternativhistoria och framtida teknik. Anders skriver även för spel, tv och teater. Han är utgiven på franska, italienska och engelska. Flera av Anders före detta elever är i dag framgångsrika inom svensk Fantastik. Anders arbetar just nu på flera olika projekt med Svensk Filmindustri. Hans nästa roman heter ”Krig! Barn!” och släpps julen 2019.

Kursfakta
Ålder: 13 - 16 år. Max nio deltagare.

Anders Fager

Kontakta Kundtjänst i Stockholm