Kurser i att börja skriva

Vill du få inspiration till att skriva? Gå en skrivarkurs på Folkuniversitetet eller Skrivarakademin för att komma igång och hitta ditt eget uttryckssätt. Kurserna kombinerar skrivövningar på plats, hemuppgifter och textanalys.

Kurs i att börja skriva

Skrivarkurserna vänder sig till dig som vill komma igång med att skriva. De passar dig som vill utveckla ditt skrivande, och komma underfund med och utveckla ditt eget språk. Du har kanske tänkt länge på att sätta i gång men inte riktigt vetat hur du ska börja. Kanske har du redan ett projekt på gång men vill få hjälp på vägen.

Skrivarakademin är en del av Folkuniversitetet och landets enda författarledda skola för det skrivna ordet. På Skrivarakademin får du lära dig de konstnärliga och hantverksmässiga grunderna för din genre. Du får prova dig fram och experimentera – allt för att du ska utveckla ditt språk och hitta din personliga stil.

Skrivarakademin finns i Stockholm och Göteborg. Hos Folkuniversitetet kan du gå en skrivarkurs även på andra orter. Vi erbjuder också skrivarkurser på distans.

Kurs i att börja skriva

""

39 resultat

39 resultat

Kom igång och skriv ditt liv – självbiografiskt skrivande

Världsbyggnad för sci-fi & fantasy

Skrivarhelg för dig 10 -13 år

Skriv ditt liv

Skriv deckare och spänning, helg

Kreativt skrivande distans live

Skrivarkurs – Från karaktär till feedback i fyra steg

Reflekterande skrivande distans live

Skriva rollspel, Distans Live

Kom igång och skriv