Föreläsning: Att skriva en roman

Plats Göteborg

Funderar du på att skriva en roman eller längre berättelse och vill få kunskap om hur du bäst lägger upp projektet? Då är denna föreläsning ett måste!

Boka kursen nu
Att skriva en roman är bland det roligaste man kan göra. Och bland det svåraste. Det är ett stort projekt som kräver lika mycket uthållighet som kreativitet.

Mål

Målet med föreläsningen är att du ska få en metod för att genomföra ett romanprojekt från början till slut.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill påbörja eller redan har påbörjat ett romanprojekt (eller något annat längre skrivprojekt).

Innehåll och arbetssätt

Under ett par timmar går kursledaren igenom en arbetsmetod med 30 punkter från A till Ö. Från idé till att skicka in manuset till förlag. För att visa och förklara använder kursledaren exempel från ett eget romanprojekt. Du får också chansen att ställa frågor.

Kursmaterial

Inget kursmaterial krävs.

Utvecklingsmöjligheter

Skrivarakademins övriga utbud.

Kvällskursen Författarskolan

Kursledare

Johan Carle

– Skrivande är ett hantverk, inte en talang. Man lär sig genom övning, och det är roligare och mer kreativt att öva i grupp.

Johan Carle är författare och utbildad skrivpedagog. Han debuterade 2016 med romanen Små grodorna. Vid sidan av det egna skrivandet håller Johan så ofta han kan skrivarkurser. Han arbetar också som lektör. När han är ledig tycker han om att ta långa löprundor i skogen.

Läs mer om och av Johan på johancarle.se

Johan Carle

Har du frågor?

Kontakta Skrivarakademin i Göteborg. Tel: 031 - 10 65 52

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
20 apr 2022 - 20 apr 2022
On 18:00 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1120036
Pris
325 kr