Att arbeta med egna texter

Plats Gävle

Tycker du om att skriva? Den här kursen riktar sig till dig som redan skriver eller vill börja arbeta med dina egna texter.

Boka kursen nu
Under kursen får du guidning i hur du kan komma vidare med att vara en skrivande människa som har eller vill framställa egna texter. Både självbiografiskt och/eller skönlitterärt skrivande i exempelvis romanform. Skriv gärna några rader i din anmälan om dina förväntningar inför kursen så kan vi anpassa innehållet efter gruppen.

Upplägg
Att arbeta med egna erfarenheter och det egna jaget, kan vara arbetsamt men också mycket givande. Ditt egna sätt att se på världen ska sättas på papper och få strukturer och mening. Detta för att locka framtida läsare av dina alster. Jag vill ge individuell handledning och med detta få fram varje deltagares individuella röst. Gruppen ses på måndagar kl. 18:00-21:00 i Folkuniversitetets lokaler på Drottninggatan 10.

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona
Utgångspunkten är att den här kursen ges som vanligt på plats i klassrum. Beroende på hur rekommendationerna ser ut vid kursstart, kan den dock eventuellt komma att flyttas fram eller ställas in.


Om kursledaren
Jag heter Per Agne Eklund och har skrivit hela mitt vuxna liv som journalist och även författare. Har genomgått skrivarkurs på Skinnskattebergs folkhögskola under ledning av Stewe Claeson, prisbelönt författare. Mina publiceringar består av spänningsromanen Tro, Hopp & Kärlek som behandlar sjöfartsstaden Gefle, har även medverkat i antologierna Sjömansboken 2 och Kärlek till sjöss.

Kursledare

Per Agne Eklund

Har du frågor?

Kontakta Johanna Orrberg

johanna.orrberg@folkuniversitetet.se

Tid
04 okt 2021 - 08 nov 2021
Må 18:00 - 21:00
Tillfällen
6
Plats
Drottninggatan 10, 80320 Gävle
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1097141
Pris
1750 kr