Skriv varje dag! Distans

Plats Distans

Vill du komma igång med eller få fart i ditt skrivande? I den här kursen får du korta skrivövningar varje dag i 20 dagar. Ett perfekt sätt att komma in i skrivarrytmen! Kursen ges på distans.

Boka kursen nu
Du får tillgång till nya skrivaruppgifter varje dag och gör dem när det passar dig bäst. I den digitala plattformen, Moodle, ges också möjlighet till stort utbyte med övriga kursdeltagare, till exempel genom att diskutera uppgifter eller utbyta tips och idéer. Du har tillgång till kursmaterialet i ett (1) år efter kursens startdatum.

Mål

Kursens mål är att du ska komma igång med dagligt skrivande, ha roligt och bli inspirerad till fortsatt skrivande på egen hand.


Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som vill komma igång med skrivandet, det kan gälla både dig som är helt ny på skrivandets bana, eller dig som kommit en bit på vägen men vill ha ny fart eller hjälp med att hitta in i skrivrutinen igen.


Innehåll och arbetssätt

Varje dag får du tillgång till nytt material i kursens digitala plattform. Materialet fokuserar på skrivövningar som ska väcka lust och göra det lättare att komma igång. Det kommer också att bli skrivövningar på olika teman och tekniker inom skönlitterärt skrivande samt även en del kortare texter. Räkna med att du behöver lägga minst 15 minuter om dagen på kursen.


Kompletterande prisinfo

Kursavgiften inkl. moms.


Kursmaterial

Kursledarens och kursdeltagarnas egna texter.


Utvecklingsmöjligheter

Skrivarakademins övriga utbud.


Kursfakta

Kursen ges på distans. Du har tillgång till kursmaterialet i ett (1) år efter kursens startdatum.


Prenumerationserbjudande från Tidningen Skriva

Vill du satsa ännu mer på ditt skrivande? Som deltagare på en av Skrivarakademins kurser under 2022 har du möjlighet att teckna en halvårsprenumeration på Tidningen Skriva, 3 nummer för 99 kronor (ord. pris 229 kronor). Länk till erbjudandet skickas i kallelsen (ca två veckor innan kursstart).

Kursledare

Sofie Jansson

Man kan skriva om allt, precis vad som helst. Det är hur man berättar som är nyckeln till läsarens (eller åhörarens) intresse.

Sofie Jansson är utbildad skrivpedagog och har alltid brunnit för det kreativa oavsett uttrycksform. När hon inte undervisar eller skriver själv är det främst film som lockar.

Sofie är publicerad i åtta antologier på svenska och engelska och gav hösten 2006 ut en egen diktsamling tillsammans med några andra poeter.

Sofie Jansson - Folkuniversitetet i Göteborg

Har du frågor?

Kontakta Skrivarakademin i Göteborg. Tel: 031 - 10 65 52

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
01 sep 2022 - 21 sep 2022
Tillfällen
20
Studietimmar
7
Kurs-ID
1146483
Pris
1075 kr