Att våga använda kropp och röst i kommunikation

Plats Göteborg

Vill du bli en bättre kommunikatör? Kursen ger dig kunskap och självförtroende att våga kommunicera i alla sammanhang.

Boka

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill utvecklas och bli en bättre kommunikatör. Hur kan vi förbereda oss inför ett framträdande? Vilka medvetna och omedvetna signaler sänds ut när vi kommunicerar? Kursen ger dig kunskap och självförtroende att våga kommunicera!

Mål

Kroppsspråket står för en stor del av vår kommunikation men vi pratar nästan aldrig om det. Utbildningen ger dig de teoretiska och praktiska verktygen för att utveckla din kommunikativa förmåga. Dessa kunskaper har du nytta av i hela livet, i alla sociala sammanhang och på alla arbetsplatser.

Innehåll

  • Kroppsspråk, andning röst och blick
  • Olika presentationstekniker
  • Praktiska övningar – vad behöver jag utveckla?
  • Att ge feedback
  • Budskap – sändare – mottagare – tolkning

Arbetssätt

Utbildningen består i att via praktiska och teoretiska övningar skapa förtrogenhet i kommunikation och presentation. Vi går igenom hur olika former och metoder för kommunikation kan utvecklas och fördjupas.

Om kursledaren

Roger Axelsson brinner för att arbeta med möten och kommunikation mellan människor. När vi är trygga och medvetna om vad vi sänder ut, så kan vi alla utveckla vår kommunikation och skapa de magiska ögonblick som berikar och stärker våra liv. Denna kunskap blir även en enorm resurs i alla arbetsgrupper och på alla arbetsplatser.

Roger har arbetat med kommunikation, utbildning och ledarskap i större delen av sitt liv. Han har arbetat med som lärare, teaterkonsulent, regissör samt lett projekt och kurser åt organisationer, kommuner och regioner.

Rogers pedagogiska grund har alltid varit att möta varje människa där hen befinner sig och locka fram den inre potentialen. Detta skapar modet att utveckla och fördjupa olika metoder för kommunikation. Trygga människor vågar!

Kontakta oss för mer information

031-10 65 77
foretag.gbg@folkuniversitetet.se


Pris exkl. moms

Tid
-
Tillfällen
En heldag
Pris
Grupp med max 20 deltagare: 25 000 kr