Wordpress, gör din egen webbsida

Plats Malmö

Har du funderat på att skaffa dig en egen hemsida men tyckt att det verkar krångligt och svårt? Då är kursen i Wordpress något för dig! Kursen ges i Malmö.

Boka kursen nu

Här får du lära dig att enkelt och snabbt skapa en webbsida med hjälp av gratisprogrammet Wordpress. Du behöver faktiskt varken kunna krånglig kodning eller vara en erfaren webbdesigner för att skapa en fin och attraktiv webbsida!

Mål
På kursen lär du dig hur du installerar Wordpress, skapar menyer och sidor, lägger in bilder och video och mycket annat som du behöver känna till för att kunna skapa och driva din egen Wordpress-webbsida. Miljontals webbsidor, både privata och kommersiella, har skapats med Wordpress. Nu är det din tur att skapa dig en plats på Internet!

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som snabbt vill komma igång och skapa en egen hemsida med Wordpress.

• Installation av Wordpress
  • Om webbhotell, FTP, domännamn m.m.
  • Inställningar
  • Skapa och redigera sidor
  • Menyer
  • Publiceringsfunktioner
  • Infoga bilder, video
  • Teman, Plugins och Widgets

Kurslitteratur
Wordpress (gratis som du hämtar hem och installerar på kursen).

Förkunskapskrav
God datorvana inkl. att kunna ladda ner filer, öppna packade filer, och kopiera och flytta filer och mappar samt god erfarenhet av att använda Internet.

Kursintyg
Vid 75 procents närvaro får du Folkuniversitetets kursintyg.

Kenth Ericsson

Kontakta Kursverksamheten i Malmö