Nördkollodag på Folkuniversitetet - Unity

Plats Linköping

Nördkollodagarna är för dig som vill lära dig mer om teknik och spelutveckling från professionella workshopledare och dessutom få chansen att träffa nya vänner med liknande intressen.

Inga förkunskaper eller tidigare nördighet krävs.

Innehåll:

Under en heldag som leds av Narin Yousef och Valdemar Tove från spelstudion Aftnareld får du förutom att lära dig om hur det är att arbeta med spel också testa på eget spelskapande med fokus på programmering i Unity. Dagen pågår från 10-15 med paus för lunch där deltagarna får ordna lunch på egen hand eller äta medhavd lunchlåda på plats. Arrangemanget riktar sig till både tjejer och killar mellan 13 -19 år och platserna fördelas i största möjliga mån 50/50.

Information och Anmälan: se www.nordkollo.se

Vad kostar det?

Kollot är gratis men antalet platser är begränsat www.nordkollo.se Kontakt och information: Mer detaljerad information hittar du på www.nordkollo.se. Vid frågor kontakta Karin Lundahl på Datamuseet.

karin.lundahl@datamuseet.se

Arrangemanget sker i samverkan mellan Datamuseet och Folkuniversitetet