Adobe–allt inom media! FULLBOKAD AMNI Distans Live

Plats Distans

Ont om tid? Här får du möjlighet till en introduktion i de fyra grafiska programmen Indesign, Photoshop, Acrobat-PDF och Illustrator.

Riksdagen har beslutat att tillföra studieförbunden medel för att erbjuda kompetensutveckling för vuxna, som påverkats av coronapandemin. Kursen är kostnadsfri, men du betalar eventuellt kursmaterial själv.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som blivit eller riskerar att bli korttidspermitterad, varslad eller arbetslös och som är mellan18 och 64 år. Du får endast delta i en (1) av de kurser som vi erbjuder kostnadsfritt.

För att anmäla dig måste du uppge svenskt personnummer alternativt EU/EES medborgarskap samt vara bosatt i Sverige.

Är du nyfiken på att arbeta med kommunikation, marknadsföring eller försäljning och behöver få ut ditt budskap eller är bara nyfiken på vad programmen möjliggör för ditt framtida yrke? Då är det här kursen för dig!

Särskilda anmälningsvillkor

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast en vecka innan kursstart. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 500 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena.

Kursinnehåll:

• Adobe InDesign är Adobes layoutprogram fyllt med alla tänkbara funktioner. Programmet ger absolut precision och fullkomlig kontroll över text- och färghantering, sidbrytning och typografi. Allt från enklaste till mest avancerade trycksak och webb
  • Adobe Photoshop för digital bildbehandling! Du använder det för att skapa, retuschera och förbättra bilder för bl a tryck, webb och sociala medier.
  • Adobe Illustrator är ett avancerat verktyg för objektgrafik. Du skapar logotyper, bilder och illustrationer för trycksaker och webb.
  • Adobe Acrobat hanterar PDFer till olika ändamål och PDF kan skapas med olika standards från alla datorprogram. Vi tittar hur Acrobat kan bearbeta PDFer för olika funktioner

Kursmaterial

Eventuellt kursmaterial betalas av dig som kursdeltagare. Du måste ha programmen själv på din dator inför uppstart.

Övrig info

Du som deltagare behöver ha Adobeprogrammen på din egen dator före uppstart.

Kursen körs online så kursledare och deltagare är online samtidigt vid varje kurstillfälle. I denna kurs kan du sitta hemma och ta del av kursen - allt du behöver är en dator, ipad eller mobil med uppkoppling samt en webbkamera. Vid varje tillfälle ser och hör du övriga kursdeltagare och kursledaren.

Se alla AMNI-kurser och läs mer

Jan Alestedt

Jans långa erfarenhet av att arbeta med olika företag och organisationer gör att han kan ge konkreta tips och råd till varje kursdeltagare.

Jan Alestedt har arbetat som konsult och utbildat vuxna inom data och ledarskap under lång tid i den egna verksamheten Bilda kompetens AB.

Jan har bland annat varit utbildningsansvarig på Aldus Corporation, som startade desktoprevolutionen på 80-talet. Under hand har Jan inriktat sig på ledarskap och projektledning, vilket han undervisar i på Folkuniversitetet.

Jan Alestedt

Kontakta Kundtjänst i Södertälje