Arbeta effektivt med Word Certifiering Distans

Plats Distans

Vill du gå en utbildning i Word på distans? Alla delar från nybörjare till expert ingår. Du väljer själv tid och plats och får tillgång till kursen i ett helt år.

Boka nu

Folkuniversitetet samarbetar med Aktiv och deras Lär-dig-själv utbildningar via webben. När du beställer via Folkuniversitetet får du därför rabatt på utbildningen

Du kommer bli glatt överraskad över hur roligt och enkelt det är att lära sig så mycket. Du övar i dina egna dokument. På så sätt får du nytta av dina nyvunna kunskaper direkt.

Utbildningens innehåll

  • Word Grund/Fortsättning (39 avsnitt x 4 min)
  • Word Avancerad (24 avsnitt x 5 min)
  • Word Expert (24 avsnitt x 5 min)

Varje del motsvarar ca 3 dagars traditionell utbildning med kursledare. Utbildningen Arbeta effektivt med Word motsvarar alltså ca 9 dagars utbildning. Kom ihåg att du kan repetera under 1 års tid.

Kom igång direkt! Inom 1-2 dagar efter din beställning får du inloggningsuppgifter per mail. Du har tillgång till utbildningen direkt via webben. En erfaren programledare och en av Sveriges främsta experter i Word, lär dig programmet.

Certifiering i Microsoft Word

Certifiering i Word ingår. När du har klarat utbildningen får du ett certifikat som intygar dina kunskaper i Word.

Utbildningen i Microsoft Word är gemensam för versioner 2013/2016/365 och inspelad i Word 2016/365.

Pris och villkor

Genom vårt samarbete med AKTIV och deras Microsoft-kurser får du rabatt på kursen och betalar endast 3400 kr inkl. moms för ett helt år.

Tips: Är du med i ett fackförbund? Kolla om du har rätt till studiestöd.

En beställning är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt i distans- och hemförsäljningslagen (SF 2005:59). Du har rätt att avboka din anmälan om det sker inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Observera att om du har loggat in på kursen, så räknas den som startad och ångerrätten upphör.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Umeå

umea@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
99
Första tillfället
kl -
Studietimmar
99
Kurs-ID
502002
Pris
3400 kr