Microsoft Office 2016 Distans

Plats Distans

Vill du höja din kompetens i Microsoft Office 2016? I denna distanskurs får du kunskap om alla delarna i världens mest använda kontorspaket, MS Office.

Boka kursen nu

Vi erbjuder distanskurser i Microsofts Officepaket i samarbete med Bonnier Academy.

Denna kurs innehåller program i Office 2016.

Hela utbildningen är webbaserad via en interaktiv plattform kallad e-learning. Det krävs inga installationer utan enbart en internetuppkoppling och du kommer igång direkt. Fördelarna med e-learningkurserna är många. Undervisningen sker i ditt eget tempo när du har tid, lust och behov. Du slipper ta tid från arbetet för att gå på kurs externt. Om du skulle stöta på tekniska problem eller har funderingar så finns det en support som stöttar.

Löpande kursstart under hela året.

Enkla steg-för-steg lektioner

All undervisning sker i form av filmer med steg-för-steg-övningar. På så sätt kan du se hur konkreta uppgifter utförs i bild, samtidigt som en berättarröst säger hur det går till. Du arbetar i dina egna dokument och du löser i din egen takt uppgifter direkt i din dator via sk "learning-by-doing", ett mycket effektivt sätt att lära sig på.

Din egen studieplan

Kursen är indelad i olika nivåer. På så sätt behöver du inte ägna tid åt det du redan kan. Lektionerna är sökbara vilket gör det lätt för dig att hitta lösningar på utmaningar du stöter på i ditt dagliga arbete.

Examensprov och diplom

En användare kan när som helst testa sina kunskaper genom att göra ett examensprov. När användaren klarar provet får den ett personligt kursdiplom som bevis på sina kunskaper. Och om minnet sedan behöver friskas upp är lektionerna aldrig mer än några klick bort.

Kursinnehåll

Officepaketet 2016 innehåller följande program:

  • Word
  • Excel
  • Outlook
  • Powerpoint
  • Office 365, här ingår även Sharepoint och Skype
  • OneNote 2016

Varje program är uppdelat i nivåer av grund, avancerad och expert. Du väljer fritt mellan de olika nivåerna.

Du har tillgång till utbildningen under 6 månader. Du kan mot en kostnad förlänga kursen ytterligare 3 månader.

Har du frågor?

Kontakta Therese Adolfsson

therese.adolfsson@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1094568
Pris
4100 kr