Excel för ekonomiansvariga Distans

Plats Distans

Vill du gå en utbildning i Excel för ekonomiansvariga på distans? Kursen är speciellt framtagen för dig som jobbar inom ekonomi och går utmärkt att kombinera med arbete.

Boka kursen nu

Kursens innehåll

Den här excelutbildningen riktar sig till dig som jobbar med ekonomi. Tex. som controller, ekonomiassistent, ekonom, ekonomichef, redovisningskonsult, revisor, redovisningschef etc.

Karin (programledare) och Christoffer (en av Sveriges främsta experter i Excel), går igenom alla funktioner och verktyg som ekonomiansvariga efterfrågar mest. Vår utbildning i Excel Grund/Fortsättning ingår också, så att du som behöver, kan gå igenom eller repetera grunderna.

Du behöver bara tillgång till en dator, surfplatta eller smart-telefon och kan sedan logga in och starta utbildningen. Du väljer själv tid och plats och får tillgång till webbutbildningarna i ett helt år. Under detta år kan du upprepa utbildningen så ofta du vill. Denna tillgång till repetition är avgörande för att bli fullärd i Excel. Det som också ingår är kalkylbladen till samtliga avsnitt, så att du som vill, kan öva samtidigt i samma kalkylblad.

Följande kurser ingår vår kompletta utbildning för Ekonomiansvariga:

  • Excel Grund/Fortsättning (38 avsnitt x 4 min)
  • Excel Avancerad för Ekonomiansvariga: Beräkningar och Presentation (29 avsnitt x 4 min)
  • Excel Expert för Ekonomiansvariga: Analys och Rapporter (25 avsnitt x 4 min)

Se ett gratisavsnitt från kursen:


Varje kursdel motsvarar ca 3 dagars traditionell utbildning med kursledare. Utbildningen i Excel för Ekonomiansvariga motsvarar därmed ca 9 dagars utbildning. Kom ihåg att du kan repetera under 1 års tid.

Du kommer igång direkt. Inom 1-2 dagar efter din beställning får du inloggningsuppgifter per mail. Du har tillgång till utbildningen direkt via webben från valfri plats (hemma, på jobbet, i sommarstugan etc).

Pris och villkor

Folkuniversitetet samarbetar med AKTIV och deras onlinekurser. När du beställer via Folkuniversitetet får du därför rabatt på utbildningen.

Tips: Är du med i ett fackförbund? Kolla om du har rätt till studiestöd.

Certifikat utan extra kostnad

Certifiering i Excel ingår i priset. När du har klarat utbildningen får du ett certifikat som intygar dina kunskaper.

Ångerrätt

En beställning är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt i distans- och hemförsäljningslagen (SF 2005:59). Du har rätt att avboka din anmälan om det sker inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Observera att om du har loggat in på kursen, så räknas den som startad och ångerrätten upphör.

Läs mer om kursen

Prova på lektioner gratis och se mer av vad respektive delkurs erbjuder.

Har du frågor?

Kontakta Therese Adolfsson

therese.adolfsson@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1094567
Pris
4400 kr