Individuellt IT-stöd för dig som är 60+

Plats Umeå

Vill du lära dig mer om digitala tjänster och få hjälp med hur du får ut mest av din smartphone, surfplatta eller dator? Då vill vi välkomna dig till kostnadsfritt individuellt IT-stöd i höst!

Boka kursen nu

I ett samarbete med NTI Gymnasiet i Umeå kopplar vi samman dig med en duktig IT-elev och tillsammans går ni igenom de appar och e-tjänster som du vill ha hjälp med. Kanske vill du lära dig hur du köper en parkerings- eller bussbiljett på telefonen, hur du sparar recept på datorn eller hur olika banktjänster så som Swish och mobilt bank-ID fungerar. Du bestämmer vad du vill lära dig och NTI Gymnasiets elever hjälper dig utifrån ditt behov.

Det fungerar så här:

Varje tisdag och torsdag med start den 9 november finns NTI-gymnasiets duktiga elever på plats för att ge dig individuell hjälp med din dator, surfplatta eller smartphone.

Vi ser gärna att du anmäler dig i förväg, aningen direkt på vår hemsida eller genom att mejla eller ringa till kursansvarig (se kontaktuppgifter nedan). Har du glömt eller inte hunnit med att anmäla dig i förvär är du dock hemskt välkommen att delta på drop-in ändå.

På plats kopplar vi samman dig med en elev. Du får möjlighet att ställa alla frågor du har - så många gånger du behöver. Undervisningen sker i Folkuniversitetets lokaler på Nygatan 43.

Men pandemin då?

Vi tycker att det är jättekul att vi äntligen får traffas i grupp igen och ser fram emot att få besök av just dig i våra lokaler. Vi är dock medvetna om de risker som fortfarande finns i och med Covid -19 och vill att du ska känan dig trygg i våra lokaler. Därför vill vi att du ska veta att de elever som kommer att ge dig IT-stöd är fullvaccinerade. Självklart kommer de ändå att stanna hemma om de känner av symptom på Covid -19, vi ber dig att göra detsamma.

Vill du ha hjälp att anmäla dig?

Kontakta Signe Andersson
signe.andersson@folkuniversitet.se
090-71 14 65

Kursledare

Signe Andersson

Har du frågor?

Kontakta Signe Andersson

Signe.andersson@folkuniversitetet.se

Tid
09 nov 2021 - 16 dec 2021
Ti 10:00 - 12:00
Ti 13:00 - 15:00
To 10:00 - 12:00
To 13:00 - 15:00
Tillfällen
24
Studietimmar
48
Kurs-ID
1114964
Pris
0 kr