Bli vän med din smartphone/surfplatta 65+

Plats Trollhättan

Ta med din Smartphone eller surfplatta (Android) lär dig att installera appar, skicka och besvara mail, hur kameran fungerar och hantera bilder. Vi tittar på sociala medier. Kursen går centralt i Uddevalla.

Boka kursen nu

Är du osäker på om du har en IPAD eller en Android?, kontakta oss så hjälper vi dig så att du blir bokad på rätt kurs.

OBSERBERA Kursen bygger på operativsystemet Android. Kursen täcker inte DORO-telefoner då dessa har en modifierad/förenklad version av Android som inte stämmer överens med kursens innehåll.

Kurserna är för dig som är pensionär och som helt eller delvis lämnat yrkeslivet.

Mål

Du lär dig grunderna och får tips om hur de medföljande så kallade apparna (programmen) kan användas.

Målgrupp

Detta är kursen för dig som är ny användare av smartphone/surfplatta , och som vill lära dig mer om hur Andoid fungerar och vad du kan göra med det.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, men grundläggande erfarenhet av användning av mobila enheter rekommenderas för att kunna tillgodogöra sig kursen. Du tar själv med dig din smartphone/surfplatta. Kursen utgår från Andoid

• Kom igång med plattan
  • Surfa med Chrome